07.11.2012 11:55 0

Targi Gastronomiczne FOOD-to-GO w Gdańsku

III Targi dla Gastronomii, Lodziarni, Pizzerii, Barów Szybkiej Obsługi i Cateringu odbędą się w Gdańsku 5-6 lutego. Z roku na rok impreza cieszy się coraz większym zainteresowaniem ze strony wystawców jak i odwiedzających, dlatego też III edycja targów odbędzie się w nowoczesnej, przestronnej hali – AMBER EXPO.

Podczas targów po raz pierwszy będzie można odwiedzić Salon wyposażenia ośrodków wypoczynkowych, pensjonatów, kwater prywatnych i hoteli – BALT-ROOM. Podczas targów odbędą się bezpłatne seminaria learnShops™. Z pewnością nie zabraknie ciekawych prezentacji, które na długo zapadają w pamięć, jak chociażby ubiegłoroczne show barmańskie, pokaz przyrządzania sushi, czy szkolenie z zakresu parzenia kawy.

Targi FOOD-to-Go stanowią doskonałą okazję nie tylko do pozyskania nowych Klientów, ale również do nawiązania cennych kontaktów, które z pewnością zaprocentują w przyszłości. Szczegółowe informacje na temat targów znaleźć można na stronie internetowej www.easyfairs.com/pl

Zakres branżowy Targów FOOD-to-GO:

  • Urządzenia i wyposażenia dla gastronomii, lodziarni, pizzerii, barów szybkiej obsługi i cateringu,
  • Systemy dystrybucji przekąsek i napojów,
  • Maszyny pakujące i opakowania do dań na wynos,
  • Produkty i półprodukty spożywcze,
  • Dodatki do dań,
  • Maszyny vendingowe, produkty dla vendingu,
  • Oprogramowanie dla gastronomii,
  • Przyczepy i urządzenia mobilne dla gastronomii,
  • Środki higieny i systemy utrzymania czystości.

Kto może odwiedzić Targi FOOD-to-GO:

  • Właścicieli i ajentów punktów gastronomii, pizzerii, fast-food, restauracji typu „Take away”, lunch barów, sushi barów, barów mlecznych,
  • Dyrektorów zarządzających oraz przedstawicieli ds. zakupów sieci barów fast-food, restauracji fast casual, kafeterii, barów sałatkowych,
  • Dyrektorów zarządzających lub przedstawicieli ds. zakupów firm cateringowych, firm organizujących gastronomię na imprezach masowych, sieci dostarczających „jedzenie na telefon”,
  • Przedstawicieli sieci stacji benzynowych zajmującym się gastronomią,
  • Przedstawicieli dystrybutorów lub hurtowni gastronomicznych,
  • Kierowników gastronomii w obiektach noclegowych oraz kucharzy.

Czytaj również:

Trwa Wczytywanie...