Luty 2015 | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Pn | Wt | Śr | Cz | Pt | So | N |
26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 1 |
2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |
9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 |
16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 |
23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 1 |
Data | 27.02.2015 19:00 |
Miejsce | Sztuczka |
Adres | Antoniego Abrahama 40 |
Miejscowość | Gdynia |
Bilety | 270 zł od osoby |
Sztuczka wspólnie z Rémy Martin, zapraszają na wyjątkowe menu degustacyjne połączone z koniakami Rémy Martin. Kolacje poprowadzi Brand Ambasador Remy & Cointreau, Piotr Wesołowski. A zwieńczeniem wieczoru będzie LOUIS XIII de Rémy Martin, czyli jeden z najlepszych koniaków na świecie. Zapraszamy!
MENU
REMY MARTIN DINNER
Aperitif Rémy Ginger
tuńczyk tatar / salsa / żółtko / bulion tuna tartare / salsa / egg yolk / broth Rémy Martin VSOP/40º
foie gras torchon / palona pomarańcza foie gras torchon / burnt orange Rémy Martin Couer de Cognac/40º
bouillabaisse / dorsz bouillabaisse / cod Rémy Martin VSOP / ice
jeleń / czekolada / salsefia / czerwona kapusta / kminek deer / chocolate / salsify / red cabbage / cumin Rémy Martin XO
sernik z białej czekolady / fenkuł white chocolate cheesecake / fennel Rémy Martin Couer de Cognac
Digestif/LOUIS XIII de Rémy Martin
Napoje / Cold & Hot Drinks San Pellegrino, Acqua Panna kawa / coffee Illy lub herbata / tea Damman (serwowane bez ograniczeń)
Koszt / Price 270 zł - osoba / per person
serwis kelnerski płatny dodatkowo 10 % extra 10 % service charge
ILOŚĆ MIEJSC OGRANICZONA - NA TĄ CHWILĘ POZOSTAŁO KILKA WOLNYCH STOLIKÓW