Luty 2013 | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Pn | Wt | Śr | Cz | Pt | So | N |
28 | 29 | 30 | 31 | 1 | 2 | 3 |
4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 |
11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 |
18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 |
25 | 26 | 27 | 28 | 1 | 2 | 3 |
Data | 05.02.2013 10:00-06.02.2013 17:00 |
Miejsce | hala AMBER EXPO |
Adres | Żaglowa 11 |
Miejscowość | Gdańsk |
III Targi dla Gastronomii, Lodziarni, Pizzerii, Barów Szybkiej Obsługi i Cateringu odbędą się w Gdańsku 5-6 lutego. Z roku na rok impreza cieszy się coraz większym zainteresowaniem ze strony wystawców jak i odwiedzających, dlatego też III edycja targów odbędzie się w nowoczesnej, przestronnej hali – AMBER EXPO.
Podczas targów po raz pierwszy będzie można odwiedzić Salon wyposażenia ośrodków wypoczynkowych, pensjonatów, kwater prywatnych i hoteli – BALT-ROOM. Podczas targów odbędą się bezpłatne seminaria learnShops™. Z pewnością nie zabraknie ciekawych prezentacji, które na długo zapadają w pamięć, jak chociażby ubiegłoroczne show barmańskie, pokaz przyrządzania sushi, czy szkolenie z zakresu parzenia kawy.
Targi FOOD-to-Go stanowią doskonałą okazję nie tylko do pozyskania nowych Klientów, ale również do nawiązania cennych kontaktów, które z pewnością zaprocentują w przyszłości. Szczegółowe informacje na temat targów znaleźć można na stronie internetowej www.easyfairs.com/pl