Luty 2017 | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Pn | Wt | Śr | Cz | Pt | So | N |
30 | 31 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 |
6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 |
13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 |
20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 |
27 | 28 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 |
Data | 08.02.2017 08:51-09.02.2017 00:00 |
Miejsce | Centrum Wystawienniczo-Kongresowe AmberExpo |
Adres | Żaglowa 11 |
Miejscowość | Gdańsk |
Bilety | wstęp wolny |
To już 7. edycja najważniejszego spotkania przedstawicieli branży gastronomicznej na Kaszubach. To doskonała okazja do spotkania się z dotychczasowymi klientami i pozyskania nowych odbiorców. Kaszubskie klimaty, wyjątkowa w swoim rodzaju pizza, bezglutenowe przysmaki i ponad 100 firm z branży gastronomicznej - to tylko niektóre z elementów tegorocznych targów.
Wśród gości specjalnych będą:
Tomasz Fierke - Kucharz z Kaszub, prezentuje swoje dania na YouTube
Jola Słoma, Mirek Trymbulak - autorzy książek kucharskich, znani z telewizyjnego sho "Atelier Smaku" na antenie Kuchni+
Klaudia Budny - finalistka TVN-owskiego programu "MasterChef"
Marta Truskolawska-Plichcińska - mistrzyni cukiernictwa
Dla odwiedzających czekają dwie strefy - Deserowych Inspiracji i Bezglutenowa.