Maj 2016 | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Pn | Wt | Śr | Cz | Pt | So | N |
25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 1 |
2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |
9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 |
16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 |
23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 |
30 | 31 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 |
Data | 21.05.2016 11:00 |
Miejsce | tuBAZA |
Adres | al. Zwycięstwa 291 |
Miejscowość | Gdynia Kolibki |
Bilety | 80, 140 zł |
Zapraszamy na Warsztaty Dzikiej Kuchni, podczas których poznacie wartości roślin po których na co dzień depczecie i które nie przykuwają waszej uwagi.
Podczas wspólnego spaceru poznamy je na nowo i nazbieramy. Następnie w kuchni odkryjemy potencjał kulinarny "produktów z leśnego marketu" przygotowując zaskakująco smaczny i zdrowy posiłek.
miejsce: FabLab Trójmiasto - tuBAZA Gdynia Kolibki, dawny budynek hipoterapii (na przeciwko stacji shell przy CH Klif, przystanek SKM - Gdynia Orłowo)
dla kogo: dla osób indywidualnych i rodzin z dziećmi.
koszt udziału:
bilet indywidualny - 80 zł bilet rodzinny - 140 zł
Prowadzący: Filip Malinowski - założyciel Fundacji Zdrowego Życia (zdrowegożycia.pl), pasjonat samowystarczalności, architekt kulinarny, organizator imprez promujących lokalnych producentów żywności oraz kulturę jedzenia, konsultant Young Living Esential Oil.